Medjugorje-seer styrker
Hollywood-stjerne i troen

 

Et møde med Medjugorje-seeren Ivan Dragicevic fik stor betydning for skuespilleren Jim Caviezel, der for tiden spiller Jesus i ny storfilm af Mel Gibson. "Bøn er nøglen til min succes", siger Caviezel nu.

Det krævede et lille mirakel, før Hollywood-skuespilleren Jim Caviezel kunne møde Medjugorje-seeren Ivan Dragicevic. Caviezel spillede Grev Edmond Dantes i "Greven af Monte Christo", og selvom filmholdet optog i Irland, hvor Ivan samtidig var på foredragsturné, anså Jim Caviezel det ikke for muligt at finde plads i en kalender, der bød på optagelser 18 timer i døgnet syv dage om ugen.

Men de mødtes alligevel, og mødet fik stor betydning for Hollywood-stjernen, der netop nu spiller hovedrollen i Mel Gibsons nye film "The Passion", der følger Jesus´ 12 sidste timer før korsfæstelsen og hvori al dialog finder sted på latin og aramæisk. Filmen får premiere senere i 2003.

"Min kone var i Medjugorje, mens vi optog Greven af Monte Christo. Hun ringede til mig under optagelserne i Irland, og jeg vidste med det samme, at Medjugorje havde påvirket hende. Hun fortalte mig, at Ivan snart kom til Irland, og hun håbede, at jeg kunne møde ham. Så fortalte jeg hende, at det ville kræve et mirakel, hvis jeg skulle finde tid til det", siger Jim Caviezel i et interview med den amerikanske radiovært Al Kresta.

"Hvornår Ivan så end holdt foredrag, så optog vi. Men miraklet kom naturligvis: En dag havde vi problemer med optagelserne, og så var jeg pludselig på vej i en bil for at høre denne seer tale. Jeg var skeptisk, men Ivan så over på mig til sidst, og det var som at se Jesus komme gående imod mig", fortæller skuespilleren.

"Med sin kroatiske accent fortalte Ivan mig, at han gerne ville mødes med mig den følgende søndag. Og jeg tænkte, at det ønskede jeg ikke, for jeg havde for meget at lave. Alligevel tog jeg afsted", siger Jim Caviezel.

For skuespilleren blev det billetten til både en samtale med Ivan og en plads på første række under Ivans åbenbaring samme dag.

"Vi talte sammen, og da vi senere bad Rosenkransen sammen, fortalte Ivan, at Jomfru Maria nu var i lokalet, og jeg mærkede en vidunderlig fornemmelse. Da åbenbaringen var forbi, rejste jeg mig og sagde til Ivan, at jeg også ville have Jesus og Jomfru Maria i mit hjerte. Ivan bad mig om at spørge dem selv, og så sagde jeg "Jeg ønsker, at I kommer til mit hjerte. Det vil I sikkert ikke, men kom nu bare alligevel", siger Jim Caviezel.

To dage senere oplevede skuespilleren, at et af Jomfru Marias budskaber fra Medjugorje talte meget direkte til ham.

"Jeg så en bog, der hed noget i retningen af Budskaber fra Jomfru Maria i Medjugorje. Et af budskaberne lød "I vil aldrig kende lykken, hvis I lever et syndigt liv". Jeg vidste præcis hvad det betød for mig, og jeg greb ud efter Rosenkransen. Ivan havde fortalt mig, at Gud nu kaldte mig til at bede med hjertet. Det havde jeg aldrig været i stand til før nu".

"Jeg forsøger nu at holde fast i bøn som en del af mit liv, så Guds nåde kan udfolde sig og bringe mig nogle steder hen i mit arbejde, som jeg ikke havde kunnet nå på egen hånd. Tingene har det med at gå på den rigtige måde gennem bøn", siger Hollywood-stjernen.

"Jeg beder meget nu. Der er flere fristelser nu, flere end nogensinde før. Det er fordi jeg oplever Guds nåde stærkere nu, meget mere end før i mit liv. Jeg kan ikke have succes i denne branche uden bøn". 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal