Uventet budskab i
åbenbaring for Mirjana

Lad mig fylde jeres hjerte med kærlighed, så I har noget at dele ud af til andre, siger Jomfru Maria i sit første budskab fra 2003.

 

Det kom bag på de fleste, at Jomfru Maria knyttede et budskab til Medjugorje-seeren Mirjana Soldos månedlige åbenbaring den 2. januar. Også budskabets indhold er delvist usædvanligt, og en del af kunsten ligger muligvis nok i at undgå at overfortolke det.

Formålet med Mirjanas månedlige åbenbaring er at bede for verdens ikke-troende (som både Jomfru Maria og Mirjana definerer meget bredt som "de, der endnu ikke har erfaret Guds kærlighed"). Det hører til de klare sjældenheder, at Jomfru Maria giver et offentligt budskab i disse åbenbaringer, og den 2. januar blev dermed en sådan undtagelse.

Budskabet handler om at skinne og stråle, og Jomfru Maria fortæller endnu en gang, at hun ønsker at fylde menneskers hjerter med en kærlighed, som vi kan reflektere og bære videre til andre mennesker:

Før vi kan give, må vi imidlertid selv fyldes op, siger Jomfru Maria med sit budskab, der i sin helhed lyder således:

"Kære børn, som en moder inviterer sine børn, inviterede jeg jer, og I svarede mig. Tillad mig at fylde jeres hjerte med kærlighed, så det bliver et hjerte af kærlighed, som I vil give til andre uden forbehold. På denne måde vil I bedst hjælpe mig i min mission med at omvende de af mine børn, som endnu ikke har oplevet Guds og min Søns kærlighed. Tak!".

Datid i stedet for nutid

Uafhængigt af hinanden hæftede flere erfarne Medjugorje-iagttagere sig med det samme ved de verber i datid, som Jomfru Maria benytter i budskabets allerførste sætning: Hun siger "inviterede" og "svarede", hvad der fik flere til at tænke, at Medjugorjes åbenbaringer måske er forbi inden længe, og at tiden for de ti profetiske hemmeligheder måske dermed også er nær.

Det er vigtigt at forstå, at denne tolkning er spekulativ og som sådan meget vel kan være ganske forkert. En anden mulighed er, at Jomfru Maria her taler direkte til de mennesker, der var til stede under åbenbaringen, og at datidsverberne alene sigter til Jomfru Marias invitationer til netop de, der så Mirjanas åbenbaring. Flere tolkninger er mulige her.

Seeren Marija Pavlovic-Lunetti har dog tit og ofte sagt, at Jomfru Maria ikke løfter blot et øjenbryn uden at hun mener noget med det, og under alle omstændigheder er det bemærkelsesværdigt, at Jomfru Maria her bruger sine meget ofte benyttede verber "invitere" og "besvare" i datid. Det er så vidt vides ikke sket før.

Fire danske pilgrimme overværede åbenbaringen, som de beskriver som en meget smuk oplevelse. Flere af dem hæftede sig ved ansigterne på en gruppe nonner, der under åbenbaringen så direkte på Mirjana. Danskerne så dermed et genskin af et genskin af netop den kærlighed, som Jomfru Maria taler om i sit budskab.

 

 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal