Libaneser ser Jesus og Jomfru Maria i solen

Ulykkelig libanesisk kvinde befandt sig i en større krise, da hun øjeblikkeligt fik svar på sit råb om et tegn og en bekræftelse: Hun fik den mest spektakulære variant af Medjugorjes solmirakel, der længe har været rapporteret fra byen.

52-årige Leila fra Bekaa i Libanon så både Jesus og Jomfru Maria stå 20 minutter i den roterende sol, da hun den 10. maj i Medjugorje befandt sig i et voldsomt åndeligt stormvejr. Hendes beretning føjer nye alen til Medjugorjes solmirakel og er det største og stærkeste af slagsen i nyere tid.

Det er den franske nonne Søster Emmanuel Maillard, der på sin internetside www.childrenofmedjugorje.com fortæller historien om den 52-årige enke og mor til tre børn. Det er historien om en kvinde, der midt i sit livs krise efter mandens død af leverkræft havde reageret med bitterhed, ved at holde op med at bede og ved at resignere i forurettelse og sorg. End ikke i Medjugorje fandt hun fred, før hendes desperate bøn blev besvaret den 10. maj.

Klokken 18.30, et kvarter før seernes daglige åbenbaring, befandt Leila sig ved Det Blå Kors for foden af Åbenbaringsbjerget. Her havde en veninde sat sig sammen med hende, og nu bad de Rosenkransen sammen. Ifølge Søster Emmanuels beskrivelse gjorde Leila endda mere end det. Den franske nonne gengiver Leilas bøn til Jomfru Maria:

“Hvorfor lod du mig komme her, hvis det er for at lide endnu mere, end jeg gjorde i Libanon? Du kan jo se, at jeg ingen fred har! Jeg beder dig, hjælp mig! Hvis du kan se noget, der forhindrer mig i at have fred i mit hjerte, så bønfalder jeg dig om at tage det væk, for jeg kan ikke bære det længere! Velsign mig, giv mig et tegn! Hvis du befrier mig, lover jeg dig at bede Rosenkransen for min mands sjæl hver dag!”.

Der var mange skyer på himmelen, for det havde regnet den dag. Men omkring klokken 18.30 vendte Leila blikket mod himmelen, og hun blev da overrasket over at se solen bryde gennem skyerne. Den skinnede klarere end længe, og hun var forbløffet over, at hun kunne se direkte på den uden at blive blændet af solen.

Solen begyndte så at pulsere som et kæmpestort bankende hjerte, og den begyndte også at komme nærmere på hende. Søster Emmanuel fortæller videre:

“Solen forvandlede sig til en kæmpe nadveroblat, og så kom Jomfru Maria til syne i solen. Hun strakte sine arme ud, som om hun ville byde nogen velkommen. Hun var helt hvid og strålende af lys, og ved siden af hende var et lysende kors. Så viste Jesus sig ved siden af Jomfru Maria. Leila så kun Hans ansigt, kronet med torne og sølet til af blod”.

“Jesus så på Leila, der begyndte at græde. Hun kunne ikke tro sine øjne. Hun så på Jesus i 20 minutter. Hendes veninde hørte hende flere gange sige “Nej, gå ikke, bliv her lidt længere!” på libanesisk. Også andre tilstedeværende, heraf nogle franskmænd, siger at de så det samme syn, dog ikke Jesus´ ansigt”, skriver Søster Emmanuel i sin seneste rapport fra Medjugorje.

For Leila blev dette mægtige tegn det vendepunkt, der forvandlede både hendes pilgrimstur og oplevelsen af sit liv og sin egen situation. Søster Emmanuel beskriver, hvordan hun gik glædestrålende rundt under resten af sit ophold i byen.

Medjugorjes mirakel med den pulserende sol daterer sig tilbage til åbenbaringernes allerførste tid. Det er blevet sjældnere med årene, men ses stadig jævnligt af såvel pilgrimme som den lokale befolkning. Et så ekstraordinært tilfælde som dette hører dog til de klare sjældenheder.

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal