LINKS

Der findes hundredevis af Medjugorje-websites på engelsk, men langt de fleste er ret små og rummer ikke noget, som man ikke også kan finde på de virkelig betydningsfulde sites. Det drejer sig om de følgende syv.

Medjugorjes officielle website er redigeret af sognets informationskontor. Det er løbende opdateret med nyheder, der gør det muligt at følge med i de vigtigste aktiviteter i byen. Et væsentligt aktiv er desuden en række videoklip, der viser seernes åbenbaringer i levende billeder (kræver RealPlayer)

Children of Medjugorje
rummer den franske nonne Søster Emmanuels nyhedsbrev, som hun skriver fra Medjugorje to gange om måneden. Det indeholder ofte meget interessante og rørende beretninger fra pilgrimme, som det officielle website ikke beskæftiger sig med.

Steve og Ana Shawl redigerer et website, der er rig på baggrundsoplysninger. Her er det desuden muligt at tegne et gratis abonnement på det månedlige budskab, som man så får tilsendt pr. e-mail kun få timer efter at Jomfru Maria har givet det.

Echo of Medjugorje er et nyhedsbrev, der udgives hver anden måned. Echo er velinformeret og har gode kilder i byen. Nyhedsbrevet går desuden i dybden med det månedlige budskab, som det analyserer vældig kompetent.

Medjugorje Gebetsaktion ligger i den østrigske hovedstad Wien og udgiver fire gange om året et magasin, som her findes i sin elektroniske udgave. Hvert nummer indeholder som regel et interview med en af seerne, og østrigernes arbejde er anerkendt som meget seriøst.

Ivans bedegruppe på nettet
er en forlængelse af seeren Ivans gruppe i Medjugorje. De cirka 1400 medlemmer sikrer, at man hurtigt kan få mange til at bede for en person. De taler om Jomfru Marias budskaber, hjælper hinanden med at efterleve dem og får også budskaberne, som Ivans gruppe får.

Send en bøn til Medjugorje er en gratis service tilbudt af amerikanerne Steve og Ana Shawl. Seerne i Medjugorje har altid sagt, at Jomfru Maria læser hvert et brev, der bliver lagt frem foran hende, og Vicka får hele plasticposer med post til Jomfru Maria hver dag. Ingen andre læser disse breve.


Herudover kan vi anbefalde at læse Profetis egne internetsider om Rosenkransen eller Foreningen Profetis hjemmeside, hvor det også er muligt at læse om kommende pilgrimsrejser til Medjugorje.


Rosenkransen.dk
er en internetside, hvor du kan få mere at vide om rosenkransbønnen, og hvor det er muligt at lære at bede den on-line. På internetsiden kan du også finde Barmhjertighedens Rosenkrans eller "Divine Mercy". Fra hjemmesiden er det også muligt at bestille rosenkransfoldere, rosenkranspostkort, rosenkranse, den mirakuløse medalje og andre sakramentalier.

Profeti.dk er en internetside hvor du kan læse om kristne profetier og åbenbaringer for vor tid. Profeti drives af Foreningen Profeti som udover sin informationsaktiviteter desuden sælger aktuelle bøger om kristne profetier, åbenbaringer, tro, bøn og vigtigheden af brugen af sakramentalier i vor tid. Alle aktiviteter drives af frivillige. Profetis internetsider har i perioden 2002 til 2005 været kontaktet af over 100.000 besøgende.


Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal