BØGER

  Bogens titel
og forfatter
Beskrivelse
af bogen
Yderligere informationer
 
F. Ljudevit Rupcic:

The Truth
About Medjugorje
Medjugorje-præsten fader Ljudevit Rupcics på samme tid strengt dokumentariske og tørt sarkastiske svar på tiltale til biskoppen over Mostar og hans meget kritiske pjece fra 1990. En klassiker blandt Medjugorjes dokumentarister.
 
F. Slavko Barbaric:

Give Me Your
Wounded Heart
Medjugorje-præsten fader Slavko Barbaric om skriftemålet som kilde til fred og forsoning med Gud. Fader Slavko fortæller om præstens rolle og nødvendighed i denne proces og henviser også til Jomfru Marias budskaber om emnet.
 
F. Slavko Barbaric:

Pray Together
With A Joyful Heart
Fader Slavkos sidste bog før hans død i 2000 handler om bedegrupper som en nødvendig kilde til at vokse i kendskabet og kærligheden til Gud. Bogen bygger på Medjugorjes erfaringer gennem næsten 20 år i alt.
 
F. Slavko Barbaric:

In The School Of Love
En af Fader Slavkos allerbedste bøger, skrevet under krigen i Bosnien. På denne triste baggrund skrev Fader Slavko disse essays om kærlighed, der alle åbner med et Jomfru Maria-budskab og slutter med et tilsvarende Bibel-citat.
 
F. Slavko Barbaric:

Follow Me
With Your Heart
Fader Slavkos lille lomme-manual til pilgrimmene rummer alle de vigtigste og mest grundlæggende informationer om Medjugorjes historie og daglige liv, seerne og åbenbaringerne. Særligt god for nye besøgende i byen.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
F. Slavko Barbaric:

Fasting
Fader Slavkos lille bog om faste som middel til at vokse i Gud og holde Satan fra døren. Behandler faste ud fra Bibelen og Jomfru Marias budskaber og rummer desuden et væld af gode praktiske råd.
 
Terry Colafrancesco:

Words From Heaven
Komplet arkiv over de budskaber, som Jomfru Maria har givet i Medjugorje. Anerkendt og brugt som reference af så godt som alle Medjugorjes venner på verdensplan. Plus en længere artikel om dybsindigheden i de umiddelbart simple ord.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
F. Rene Laurentin og
Dr. Henri Joyeux:

Scientific & Medicial Studies On The Apparitions At Medjugorje
Let forståelig bog om de videnskabelige undersøgelser af seerne, som en fransk professor, et hold af læger og en ekspert i Maria-åbenbaringer foretog sammen. Uddyber artiklen der bringes på dette website.
 
F. Rene Laurentin:

Medjugorje Testament
Hostility Abounds,
Grace Superabounds
17. og sidste udgave af den årbog om Medjugorje, seerne og åbenbaringerne, som verdens førende ekspert i Maria-åbenbaringer udgav, indtil han stoppede i respekt for Mostars biskop, der ikke holdt spor af projektet.
 
Janice Connell:

Queen of the Cosmos
Interviews med seerne foretaget af en amerikansk advokat, der ofte får dem til at åbne sig og svare på selv ret personlige spørgsmål. Anvendt som kildemateriale til flere af de interviews, der findes på www.medjugorje.dk.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 

Riehle Foundation:

A Man Named
Father Jozo

Detaljeret beretning om åbenbaringernes start og Fader Jozos fængselsophold, der fulgte heraf. Fader Jozo fortæller selv meget i denne bog, der også rummer adskillige af hans taler og prædikener.
 
F. George Tutto:

Living The Gospel
With Our Lady
Fader George finder nøglen til Jomfru Marias 150 ugentlige budskaber fra Medjugorje, som han præsenterer som spirituelle øvelser til brug hver eneste dag. Hvert budskab uddybes med ord fra Bibelen. Meget rost.
 
Medugorje: History,
Prayer, Messages
En række af Jomfru Marias budskaber og en hel del basale fakta om Medjugorje i lommebogsformat. En udmærket gaveidé til familie og venner, der intet har hørt om stedet før: Lille og handy og derfor også meget billig.
 
Pietro Jacopini:

Light For The World
Italieneren bag denne bog kender hver af seerne personligt, og han har interviewet dem alle adskillige gange. Bogen kommer godt rundt om både dem og om Medjugorjes centrale steder og begreber. Mange farvefotos.
F. Ken Roberts:

Up On The Mountain
Også Fader Roberts er velbevandret i Medjugorje, som han har besøgt utallige gange. Bogen handler om helt almindelige mennesker og om den forvandling, som Medjugorje blev i deres liv. En ekspert lader lægfolk tale her.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
Wayne Weible:

The Final Harvest
Den amerikanske avisudgiver Wayne Weible blev en nøglefigur i arbejdet med at udbrede Medjugorje i sit land. I denne sin bedste og foreløbigt sidste bog gør han status efter at have arbejdet i 14 år for Jomfru Maria.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
Wayne Weible:

Medjugorje
The Message
Wayne Weible var en lunken protestant, da han som avisudgiver blev fanget ind af den historie, der siden aldrig forlod ham. Glimrende skildring af både glæde, tvivl og vantro, der næsten altid følger i starten af et møde med Gud.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
Wayne Weible:

Medjugorje
The Mission
Wayne Weibles personlige beretning om de omvendelser, mirakler og undere, der fulgte ham på vejen, da han efter en tøvende start tog på foredragsturné med Medjugorjes budskab og sin egen historie.
kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti
 
Budskabet fra Medjugorje

På dansk ved Charlotte Olden-Jørgensen
Glimrende bog på dansk, der lader Medjugorjes præster gå i dybden med åbenbaringernes mening og Jomfru Marias budskab til verden. Artikler af Fader Jozo og Fader Slavko og flere andre nøglepersoner i byen.

kontakt
mail@profeti.dk

Kan købes gennem Profeti

Pris: 45,00 kr

 
Joza Prudeus:

Peace Be With You
En meget smuk markering af 20-året for åbenbaringernes start: I essays og med bøn, mange fotos og en række meditationer søger forfatteren og adskillige andre bidragydere at nå ind til budskabets kerne.


Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal