Medjugorje:
Lys, håb og fred
i en mørk og farlig tidJomfru Marias daglige åbenbaringer til seks seere i landsbyen Medjugorje i Bosnien-Hercegovina har siden starten i sommeren 1981 tiltrukket sig hele verdens opmærksomhed. En by, der førhen kun var at finde på de mest detaljerede landkort, er blevet et af verdens største valfartssteder. Omkring 25 millioner mennesker har besøgt Medjugorje og nydt godt af dens helt usædvanlige fred. Som intet andet sted har Medjugorje forvandlet millioner af menneskers liv.

Åbenbaringerne i Medjugorje er på flere måder unikke. Daglige åbenbaringer i over 20 år er et fænomen uden sidestykke i Kirkens historie. Det lange tidsrum har også betydet, at den moderne videnskab har haft usædvanlig gode vilkår for at undersøge seerne, der i dag er de grundigst undersøgte nogensinde.

Eksperterne er enige om, at åbenbaringerne ikke kan forklares med brug af menneskelig viden og logik. Fejlkilderne er undersøgt og udelukket. Seerne i Medjugorje udgør dermed det tætteste, som videnskaben i øjeblikket er på beviset for Guds eksistens.

Medjugorjes budskab handler om håb og om fred i en tid, som Jomfru Maria kalder kritisk og afgørende for hvert eneste menneske på jorden. Hun beder mennesket om at vende tilbage til Gud, og hun siger, at uden Gud er der ingen fremtid for mennesket. Men selvom tiderne er mørke, har hendes månedlige budskab også meget ofte understreget, at dette desuden er en tid af stor nåde, der giver mennesket rige chancer for at vende tilbage.

Dette website præsenterer et dybt indblik i de åbenbaringer, som de fleste eksperter kalder de største og de vigtigste i en tid, hvor seere på alle kontinenter rapporterer om åbenbaringer - og hvor antallet af profeter er så stort som aldrig før. Medjugorje rummer også et profetisk element, for byen og dens budskab handler også om en ny æras fødsel, en tid der bliver smukkere end nogen anden i historien.

www.medjugorje.dk er designet og produceret af Foreningen Profeti (kontakt Annette Høyrup) og blev i 2002 researchet, skrevet og redigeret af journalist Jakob Marschner, der arbejdede for Information og Berlingske Tidende, før han efter to et halvt år på Politiken opsagde sin kontrakt for at bosætte sig i Medjugorje 19 måneder i træk.

Dette website indeholder både nyheder og alt nødvendigt baggrundsstof og vil blive opdateret med Jomfru Marias månedlige budskaber, som gives til verden den 25. i hver måned. Nederst på alle siderne kan man gratis melde sig til websitets mailingliste og få direkte besked om alle nyheder og opdateringer.

Fordi dette website sigter mod en fuldgyldig dokumentation af begivenhederne i Medjugorje, har flere af artiklerne en længde som en typisk baggrundsartikel i aviserne. For at gøre læsningen så behagelig som mulig anbefaler vi derfor at printe artiklerne ud i stedet for at læse dem på skærmen.

Det sker desuden af og til, at ikke alle fotos bliver vist på en side. Et tryk på Opdatér/Refresh vil dog næsten altid løse problemet.

 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal