Kraftig væskestrøm fra
Kristus-skulptur i Medjugorje


Så sker det igen: Pilgrimmene i Medjugorje slår ring om den Kristus-skulptur, hvorfra væske drypper fra knæet. Strømmen er nu mere livlig end før, siger en dansk pilgrim, der har set fænomenet flere gange.

En mystisk væske strømmede endnu en gang fra knæet på Medjugorjes store Kristus-skulptur, da fire danske pilgrimme besøgte Medjugorje i tiden omkring nytår. Og strømmen er nu kraftigere end før.
"Dråberne kom igen fra knæet, og strømmen var meget mere livlig, end jeg tidligere har set den. Der stod folk med pipetter, som de brugte til at samle væsken op i flasker med", siger den danske pilgrim og rejseleder Inger Jensen.

"Jeg besøgte dagligt den moderne Kristus-skulptur, der græder fra knæet. Min oplevelse af denne skulptur var ikke sørgelig og begrædelig - den var tværtimod fuld af glæde og opstandelse og fred. Og måske er det slet ikke tårer? Det kan jo også være en guddommelig kilde, der rinder fra den, til styrkelse af menneskers tro", siger en anden dansk pilgrim, der ikke tidligere havde set hverken Medjugorje eller Kristus-skulpturen.


www.medjugorje.dk har før omtalt den grædende skulptur, og vores tidligere artikler om sagen kan læses her og her.

 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal