Afdød præst giver
atter livstegn fra sig

Længe efter hans død modtager amerikansk pilgrim en lektion i værdien af bøn direkte fra Medjugorje-præsten fader Slavko Barbaric.

Kun et døgn efter Fader Slavkos død fortalte Jomfru Maria i sit budskab fra den 25. november 2000, at den afdøde præst nu var i Himmelen og ville fortsætte sit virke derfra. Og at dømme efter udsagn fra Medjugorjes pilgrimme og lokale befolkning har det længe virket som om, at han arbejder hårdere end nogensinde før.

Den franske nonne Søster Emmanuel Maillard rapporterer fra byen, at hun ofte hører om velsignelser og himmelske gaver, som folk i Medjugorje opnår ved at bede Fader Slavko om forbøn.

Som blot ét eksempel fortalte hun for nylig om den direkte instruktion, som den amerikanske pilgrim Cathy Nolan hørte Fader Slavko give, da hun befandt sig i bøn ved hans grav:

"Jeg følte mig øjeblikkeligt draget ind i dyb bøn, og jeg var opmærksom på et indre og gennemtrængende lys, der skinnede igennem mit sind. Jeg forstod, at det var et helbredende lys af en slags", fortæller Cathy Nolan.

"Jeg følte sådan en dyb fred. Jeg kunne ikke høre noget omkring mig, men så hørte jeg en indre stemme, der begyndte at tale til mig".


"Jeg genkendte Fader Slavkos engelsk, og hans stemme fortalte mig, at lyset virkelig var en helbredende og rensende gave, som Gud ønskede at give mig netop da. Han sagde, at det ikke var i kraft af nogen egen fortjeneste, at jeg modtog denne gave. Jeg havde hverken opnået eller fortjent den".

"I stedet var denne gave opnået gennem bøn fra alle menneskene rundt om Sankt Jakobs Kirke - alle pilgrimmene, der så trofast havde bedt Rosenkransen (LINK) ved kirken igennem alle årene. Fader Slavko bad mig dernæst om at gå til kirken og slutte mig til alle de andre i bevidstheden om, at det var igennem al deres bøn, at så mange gaver kom strømmende til mig", siger Cathy Nolan.

"Jeg glemte min træthed og gik direkte til kirken. Jeg satte mig ned på en bænk imellem de andre, og jeg var overvældet af taknemmelighed for deres bøn. Det var som om jeg fik et knus af Jomfru Maria. Følelsen af sikkerhed og tryghed var overvældende. Og jeg vidste, at den kom fra mine brødre og søstre, der bad Rosenkransen".

"Indeni mig bærer jeg nu en dyb overbevisning om Rosenkransens styrke - at denne bøn er svaret på mange situationer. Det er vores bøn som besvarelse af Jomfru Marias kald, der vil forandre verden. Vi kan alle tage del i og yde vores bidrag til Kirkens skatte af opnåede meriter, og intet andet sted er det mere indlysende end i netop Medjugorje. Byen er blevet et skatkammer af bøn, hvor så meget godt finder sted", siger Cathy Nolan.

"Jeg ønsker, at du skal vide, at din Rosenkrans-bøn gør en forskel, selv hvis du ikke ser den med det samme. Du kan måske tro, at du beder for din mand, og at ingenting sker i deres liv. Men Jomfru Maria tager de gaver, der er knyttet til din bøn, og benytter dem i den plan hun har".


"Det kan starte i Slovakiet eller Kina, men før eller siden vil det nå dem, som du har bedt for".

"Hendes plan er så gigantisk, at ingen af os vil kunne fatte dens omfang. Men vi er en del af den igennem vores bøn og igennem vores lydighed over for hendes kald", siger Cathy Nolan.


Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Skriv din e-mail adresse i boksen herunder og klik på OK.
Vi udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal