ARTIKLER

1. 2. 3.
I begyndelsen
troede seerne
ikke deres øjne
Den utrættelige,
den stille og
den dybe mystiker
Videnskaben
siger god for
Medjugorje

De første dage var meget dramatiske, og kommunisterne forfulgte de seks seere. Men ingen jordisk magt kunne holde Jomfru Maria væk fra Medjugorje.

De seks seere i Medjugorje er seks vidt forskellige mennesker. De har stort set kun det til fælles, at de bor i samme landsby, og at de allesammen ser Jomfru Maria.

Uafhængige eksperter udelukker alle, at der findes en naturlig forklaring på det, som seerne ser. Også sygdom, snyd, hallucination og hypnose er afvist som mulig forklaring.

     
4. 5. 6.
Seerne er
også profeter
Jomfru Maria
har en plan
Fremtid og fred er
lig med omvendelse

Hver af seerne enten har eller får kendskab til i alt 10 fremtidige begivenheder. Nogle er glædelige, andre er sande katastrofer. Bøn kan dog afværge meget.

Jomfru Maria behøver vores hjælp, og alle har en rolle at spille. Fred i hjertet er frugten af at søge sin rolle. Den enkelte vil herved også hjælpe alle på jorden.

Jomfru Maria kalder mennesket til et liv, hvor Gud er i centrum. Og til en rolle i skabelsen af en ny og fredfyldt verden, som hun lover til alle, der vil lytte til det budskab hun giver.

     
7. 8. 9.
Masser af
mirakler
Her vinder
livet altid
Beskyttet mod
brutal borgerkrig

Solen roterer om sin akse. Søjler af skinnende lys er dukket op. Rosenkranse ændrer farve og metal. Og ordet "FRED" har stået med guldskrift på himmelen.

Omkring 450 mennesker er vidner om Medjugorjes mirakuløse helbredelser. De lamme rejser sig, de stumme begynder at tale, og lægerne kan ikke forklare det.

Mirakel på mirakel bar Medjugorje uskadt gennem krigen i Bosnien: Serbiske fly kunne ikke navigere over byen, og bomber fra luften eksploderede ikke.

     
10. 11. 12.
Et indblik i
livet efter døden
Paven tror på
Medjugorje
Kirkens svære
beslutning

Seerne har set både Himmelen, Helvede og stedet midt imellem. Vicka fortæller her om sin rejse til efterlivet. Jomfru Maria afviser reinkarnation.

Den Katolske Kirke kan vanskeligt anerkende åbenbaringerne så længe de stadig er i gang. Paven ved dog fuldt ud, at Medjugorje virkelig er sandt.

Medjugorje lever i det spændingsfelt, at Vatikanet uofficielt bakker stedet helt
op, mens den lokale biskop er højlydt imod. Ham har Vatikanet dog taget af sagen.

     
13. 14. 15.
Smukkere end
nogen på jorden
Hver eneste sten
er velsignet
Enormt energifelt omgiver Medjugorje

Seerne gør et behjertet forsøg på at beskrive Jomfru Marias ufattelige skønhed, som de siger går over alles forstand. Mirakuløst foto giver dog det bedste indtryk af synet.

De centrale steder i Medjugorje er to hellige bjerge og en kirke, som alle troede var blevet bygget for stor, men som nu nærmere er blevet alt for lille i stedet.

Elektroskop måler ekstremt høje mængder energi under fælles bøn i Medjugorje: Op mod 1000 gange større end under gudstjenester i USA.
Ekspert står uden forklaring.

     
16. 17. 18.
Da præsten døde
blev helgenen født
Tvivleren blev den
største apostel
Pilgrimmes børn
ser Jomfru Maria

Fader Slavko fik efter 18 års slid
en ærefuld død på Korsbjergets top. Men som tiden går, kommer stadig flere tegn på, at han stadig er i fuldt vigør i Medjugorje.

Fader Jozo troede ikke i starten. Hans senere ophold i fængsel var spækket med mirakler. I dag besidder han usædvanlige gaver og spreder Medjugorjes budskab globalt.

Børn elsker Medjugorje, hvor de mærker Himmelens nærhed meget stærkt. Adskillige af dem ser endda Jomfru Maria. De seks seene kalder verdens familier til bøn i fællesskab.

     
19. 20. 21.
Pludselig kom der
to seere mere
Et sogn bør have en bedegruppe Rosenkransen er
vejen til Jesus

Jomfru Maria udvalgte veninderne Jelena og Marijana og begyndte at lade dem høre sin stemme med hjertet.
Særligt Jelenas rolle synes den dag i dag meget vigtig.

Fælles bøn er meget stærk, og Medjugorjes bedegrupper har bredt sig verden over. Gode råd til den, der vil glæde Jomfru Maria med at skabe endnu en gruppe.

I Medjugorje bruger Jomfru Maria sin favoritbøn til at forberede folk på aftenens messe. Undervejs kommer så åbenbaringen, hvis tidspunkt markeres verden over.
   
22. 23. 24.
En særlig souvenir
fra Jomfru Maria
Pressen på besøg
i Medjugorje
Flere rejseruter gør det muligt at komme billigt afsted. Den bedste mulighed er dog de ture, der guides af en erfaren dansk kvinde. Hun rejser igen i december 2006 og marts 2007. Få tilsendt en medaljon, som Jomfru Maria selv har velsignet under en åbenbaring - og få også den velsignelse, der sætter dig i stand til at velsigne andre i hendes navn. Wall Street Journal og TIME Magazine har skrevet fra Medjugorje. I Danmark har alle andre end Politikens og Kristeligt Dagblads læsere endnu historien til gode.
     

 

Få automatisk besked om alle nyheder og opdateringer.
Tilmeld dig vores nye nyhedsmail på forsiden af
Profetis hjemmeside på www.profeti.dk og klik på OK.
Foreningen Profeti udleverer ikke din e-mail adresse til andre.

 
Send forslag og kommentarer til: mail@profeti.dk
 
Nope.dk - Danmarks Effektive Portal